Svalare sömn med Unessa-seriens duntäcken och dunkuddar

Svalare sömn med Unessa-seriens duntäcken och dunkuddar

"Vilket är ert svalaste duntäcke?" är en vanlig fråga vi får från våra kunder. Många upplever att de känner sig varma på natten och vill hitta ett duntäcke som känns svalt och bekvämt under alla årstider. Därför har vi tagit fram vår unika Unessa-serie, som innehåller svala duntäcken och dunkuddar med unik andningsförmåga. Tack vare den patenterade ClimaBalance®-strukturen med luftkanaler som ger upp till tre gånger bättre luftcirkulation jämfört med andra dunprodukter, har Unessa- seriens täcken och kuddar ett unikt sätt att släppa igenom luft och värme.

De unika luftkanalerna med ClimaBalance®-struktur släpper ut värmen och möjliggör en svalare sömn

Unessa betyder "i sömnen" på finska. Namnet symboliserar att alla ska kunna sova gott om natten, utan att vakna av värme och obehag. Alla täcken och kuddar i serien går att tvätta i 60 grader och är godkända av Allergi-, Hud- och Astmaförbundet.

Unessa-seriens duntäcken finns i två olika värmegrad:

Unessa-seriens fluffiga duntäcken - för dig som vill ha ett fluffigt täcke med lite mer dunfyllning, med extra god andningsförmåga.

Unessa-seriens dunkuddar finns i två varianter. Båda kuddarna har luftkanaler med ClimaBalance®-struktur.

  • Medelfast och hög - passar den som sover på sidan och vill ha extra stadga
  • Medelhög - passar den som sover på rygg eller på sidan och vill ha en lite lägre dunkudde

 

Upptäck din favorit och sov bättre och svalare redan idag! Vi erbjuder snabb hemleverans direkt hem till dörren. Du hittar alla produkter i Unessa-serien genom att klicka här