Betalsätt

Välj det betalsätt som passar dig bäst.

Betalning hos Joutsen.se

Vi erbjuder flera smidiga betalsätt så att du själv kan välja om du vill betala ditt köp direkt med bankkort, från bankkonto, med presentkort, via faktura eller avbetalning.

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ.

Betala direkt

Betala direkt med kort eller bankkonto. Du kan betala med kredit- eller debitkort från VISA eller Mastercard. Betalning via bankkonto baseras på autogiro och ditt konto debiteras först när butiken har hanterat din beställning och skickat din order. Villkoren för Betala direkt hittar du här.

Få först. Betala sen.

När du väljer att betala med faktura erbjuder vi dig möjligheten att betala 30 dagar från dess att vi skickat varorna. Villkoren för faktura hittar du här.

Dela upp betalningen

Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger möjlighet att delbetala köpet månadsvis i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation hittar du här.

Läs mer om Klarnas villkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår integritetspolicy här.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Betalning med presentkort

För dig som har ett presentkort på Joutsen.se kan du välja att använda hela eller delar av presentkortet vid betalning.