Hur du väljer rätt duntäcke

VÄL RÄTT TÄCKE FÖR DINA BEHOV 

Somnar du bäst när det är varmt eller svalt?
Hur fluffigt vill du att ditt täcke ska vara?

 Oavsett vilken typ av täcke du väljer, kan du vara säker på att du redan första gången märker skillnaden jämfört med ett vanligt täcke. Du upplever det lätta duntäckets underbart naturliga värme över dig. Efter det kommer du inte att vilja ge upp ditt duntäcke.

När det är som bäst kan ett duntäcke vara underbart varmt på vintern och passligt jämnvarmt på sommaren. Ett varmt duntäcke är ett bra köp också med tanke på energiförbrukningen, eftersom dess naturliga värme gör att man kan sänka temperaturen i sovrummet.

Extra svala täcken

Extra sval är ditt val om du vill ha ett täcke med så lite fyllning och så sval känsla som möjligt. Passar om din kropp avger mycket värme eller om du söker ett riktigt svalt täcke för sommaren.

Svala täcken

Sval är ditt val om din kropp avger mycket värme eller om du söker ett täcke för sommaren.

Medelvarma täcken

Medelvarm är det bästa valet om du köper ditt första duntäcke, använder samma täcke året runt, vill ge bort som present, eller t.ex. till båten och husvagnen.

Varma täcken

Varm är ditt val när du ofta känner dig frusen om natten, uppskattar lyx, fluffighet och njutning eller om du väljer det vackra dunet för inredningens skull (extra stort täcke passar även som sängöverkast).

Extra varma täcken

Extra varm är bäst när du vill ha ett så generöst täcke som möjligt eller om ingenting hittills varit tillräckligt varmt om natten, för frusna personer.

Joutsen duntäcke-kollektioner