Populära gåvor för vårens högtider

Populära gåvor för vårens högtider

LIVET ÄR FULLT AV ÖGONBLICK ATT FIRA OCH GLÄDJAS ÅT TILLSAMMANS

Fågelkvitter och grönska, snart stundar såväl mors dag som student- och skolavslutningar. Visst ser vi fram emot vårens många ögonblick att fira och glädjas åt, men att hitta en bra present är inte alltid lika lätt. Därför har vi i detta blogginlägg samlat tips på personliga Joutsen-gåvor som håller i många år och uppskattas av alla åldrar.

Du lägger enkelt din beställning i webbutiken och varorna levereras inom två arbetsdagar, antingen direkt hem till din dörr eller till närmaste ombud. Du väljer vilket leveranssätt som passar bäst.

Här hittar du populära dunprodukter som passar extra bra att ge som present.

 

Kulkuri dunpläd 2590:-

"Snabb leverans. Jättebra pläd speciellt just nu när man träffas utomhus så mycket. Mycket värme i ett litet paket!" - Helen T. 

 

"Jag köpte dessa som julklapp, så upplevelsen kommer från de som fick tofflorna. De sitter bra på fötterna. Fötterna blir varma, men aldrig svettiga. Rekommenderas till alla med kalla fötter." -Mathias R.

Syli medelvarmt duntäcke 2690:-

"Vi har använt våra täcken i en månad nu och har aldrig tidigare sovit så gott. Härligt lagom varma, som lätta sommarmoln" - Lars F.

 

Dunkudde barn 590:- 

"Kudden är verkligen skön att sova på. Dessutom var leveransen väldigt snabb från beställning! Mycket nöjd!" -Per E.

För fler presenttips, klicka här