Öka ditt välbefinnande med hållbara köp under Black Friday

Öka ditt välbefinnande med hållbara köp under Black Friday

Snart är det återigen dags för årets Black-Friday erbjudanden. För många ett uppskattat tillfälle att fynda hållbara dunprodukter till sig själv eller som gåva, till extra förmånliga priser. Dunets unika egenskaper med en kombination av värme och mjukhet tilltalar alla åldrar. 

Bland Joutsens dunprodukter för sovrummet hittar du duntäcken och dunkuddar för hela familjen. Med mjuka och hållbara dunprodukter fyllda med världens renaste dun vill vi bidra till en bättre sömnhälsa - för alla!  

 ♥ Under vår kommande Black Friday -kampanj får du möjlighet att fynda populära set av duntäcken och dunkuddar till extra förmånligt pris.

Vårt fokus är att erbjuda förmånliga priser på hållbara dunprodukter som skänker användaren glädje år efter år. På så sätt kan du känna dig trygg med att du gör ett hållbart och etiskt köpbeslut, både för dig själv och kommande generationer.

♥ Förra årets bästsäljare under Black Friday var dunjackan Enni, som kommer att erbjudas i begränsad upplaga även i år.

Bland årets Black Friday-erbjudanden kommer du hitta både dunjackor och dunprodukter för hemmet. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du förtur till årets alla Black Friday-erbjudanden!