Kundberättelse - För Sarah blev kvalitet och dunets ursprung avgörande

Kundberättelse - För Sarah blev kvalitet och dunets ursprung avgörande

Sarah är en 30-årig kvinna mitt i karriären som kombinerar storstadsliv i Stockholm till vardags med naturupplevelser och resor på fritiden. I höstas investerade Sarah i en ny dunjacka och valet föll på dunkappan Laulu

Vi tog pulsen på Sarah en söndagseftermiddag för att höra hur hon trivs i sin nya jacka och vad som var avgörande för henne vid köpet.

Hej Sarah, berätta lite om din nya dunjacka! 

Jag använder min jacka till många olika tillfällen, både på väg till jobbet och när jag är ute i naturen vid kalla vinterdagar. Jackan är lång, så den är perfekt när jag till jobbet har klänning eller kjol. Jackan andas på ett bra sätt och anpassar sig till alla temperaturer. Även de dagar det kan vara lite varmare inne i stan. Jackans andningsförmåga är verkligen toppen!

Det finns ett stort utbud av ytterplagg i handeln, vad avgjorde att du valde just den här jackan?

Jag ville ha en tidlös vinterjacka av bra kvalitet som ska hålla många år. Tyckte även det var viktigt med snygg design och bra passform. Just märket Joutsen valde jag för dess höga kvalitet och deras val av dun som på riktigt värnar om djuren.

Det som är viktigt för mig är att jag kan stå för märket jag bär. Jag kan betala extra för produkter jag vet håller många år och att produktionen behandlar djuren på ett schysst sätt!

Vilka är dina tips till andra som ska köpa dunjacka?

Välj en jacka med bra kvalitet på dunet! Att den är tidlös och håller många år, det är bra för både plånbok och miljön!

Slutligen, vad ser du mest fram emot under år 2020?

Jag gifte mig nyligen så jag och min man ska iväg på vår bröllopsresa som går till Sydafrika inom kort, det ser jag verkligen fram emot! Men under den resan lämnar jag nog dunjackan hemma, avslutar hon med ett leende.