Kundberättelse - Anja och Filippa sover gott med Joutsen

Kundberättelse - Anja och Filippa sover gott med Joutsen

Anja Pärson och Filippa Rådin lever ett aktivt liv där det gäller att pussla ihop dagarna med resande, jobb och tid med familjen. När de kommer hem är det viktigt att kunna koppla av. Speciellt när det gäller återhämtning är det viktigt att få tillräckligt med sömn för att fungera i en aktiv vardag.

Paret har valt Joutsens duntäcken och dunkuddar som innehåller etiskt, rent dun godkänt av Allergi-, Hud- och Astmaförbundet. De har även förälskat sig i Joutsens dunkappor som håller värmen under vinterns kallaste dagar.

Vi frågade Anja och Filippa vad de gillar med Joutsen och vad de uppskattar mest med sina nya täcken och kuddar. 

Hej Anja & Filippa, berätta om era nya täcken och kuddar! 

Vi har valt täcken och kuddar från Joutsen utifrån vår familjs behov. Vi är en familj på tre barn från 5-14 år och två vuxna. Vi började med att testa i liten skala för att känna hur vi trivdes med produkterna, vilket snabbt resulterade i att vi nu bytt ut alla täcken och kuddar till just Joutsen. Helt ärligt - hela familjen älskar våra täcken och kuddar! 

 Paret har valt svala duntäcken från Syli-serien 

Hur skulle ni beskriva produkterna från Joutsen? 

Fantastiska! Skön lätthet i täckena och puffig mjukhet i kuddarna.

Efter att vi bytte ut våra täcken till Joutsen är vi behagligt varma hela nätterna utan att bli klibbigt svettiga. Ett annat positivt resultat av den höga kvaliteten som produkterna är dessutom att våra barn sover mycket bättre. 

Vi längtar alltid hem till våra egna sängar när vi är på resa och tar alltid med oss barnens kuddar för att vi insett att det garanterar en god natts sömn för oss alla.

Barnen sover med dunkuddarna Syli mjuk och låg. Duntäcken från Unessa-serien

Vad är viktigt för er vid val av täcken och kuddar? 

Att kvalitet motsvarar våra höga krav med allt ifrån etik kring hela produktionsprocessen och hanteringen av dunet som huvudprodukt, t.ex. att det är en självklarhet för Joutsen att dunet är en biprodukt från livsmedelsproduktionen och att dunet aldrig plockas från levande fåglar. Men också garantin på renheten i dunet och att vi kan vara säkra på att våra täcken och kuddar är helt allergivänliga.

Användarmässigt är det viktigt att vi kan skräddarsy våra inköp och har möjlighet att välja kuddar och täcken utifrån oss som individer, men också att vi lätt kan tvätta våra täcken och kuddar vid behov. När man har barn vet man hur viktigt just lättheten i att kunna tvätta täcken och kuddar är, när olyckan varit framme.

Vad har ni för tips till andra som ska köpa nya täcken och kuddar? 

Tänk igenom vilken känsla och vilka behov man har! Är man väldigt frusen på vintern och varm på sommaren behöver man kanske byta täcke efter säsong så att man har ett svalare till sommarhalvåret och ett varmare till vintern. Hur sover man, på rygg, sida eller mage? Trivs man med en stor, puffig kudde, eller vill man ha möjlighet att variera även här? Vi älskar att ha mycket kuddar i sängen och har därför valt att ha två olika höjder på våra kuddar för att tillgodose våra olika behov.

Slutligen, vad ser ni mest fram emot i höst?

Vi hoppas på en krispig och härlig höst med den där kylan i luften men solen som dröjer sig kvar. Som familj älskar vi att äta tidig middag ute i naturen över öppen eld  och vad är mer underbart än att få krypa upp i soffan med kvällsfika och ett fluffigt täcke att värma sig under!

--------------------------------------------------------

Här hittar du alla Anja och Filippas favoriter bland Joutsens duntäcken och dunkuddar.