JULENS BÄSTA OCH MJUKASTE KLAPPAR

JULENS BÄSTA OCH MJUKASTE KLAPPAR
Julen är en tid för avkoppling och vila tillsammans med nära och kära. Luften fylls av stämningsfulla dofter och magen med traditionell julmat. Julsånger spelas och för våra minnen tillbaka till tidigare jular. Alla våra sinnen njuter av julen och dess dofter, smaker och ljud. 

Att förbereda inför julen utgör en viktig del av upplevelsen tillsammans med våra nära. Under den mörkaste tiden på året är det härligt att få fylla sitt hem med värme och förväntan. Vi bakar lussekatter, bygger pepparkakshus och gör många andra traditionsenliga förberedelser som uppskattas av såväl stora som små. 

För många kan dock julklappsinköpen vara förenat med stress. För att underlätta dina inköp har vi därför valt ut några av våra populäraste dunklappar som passar henne, honom och barnen. Ge en dunmjuk gåva till den du håller kär! 

I vår webshop kan du tryggt och enkelt göra ditt köp och få leveransen direkt hem till dörren i god tid innan Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul.

Julklappstips till henne

Med vårt populära SYLI -set får du både en dunkudde och ett duntäcke. Eller  överraska med en av våra populära dunkappor för dam. En annan favorit är storsäljaren KULKURI dunpläd, som hela familjen kan njuta av. De klassiska duntofflorna är alltid ett bra val.

 

Julklappstips till honom

Snygga och praktiska RUSKA dunjacka är en storsäljare i storlek XS-3XL. Eller välj favoriten KULKURI dunpläd som värmer skönt i soffan. För den som vill undvika nackproblem är våra specialkuddar från TRIPLUS-serien ett uppskattat val. Missa inte heller Joutsens klassiska duntofflor.

 

Julklapptips till barnen 

För de minsta hittar du flera uppskattade dunprodukter för barn. Alla barnprodukter är godkända av Allergi-, Hud- och Astmaförbundet och går att tvätta i maskin. Upptäck vår populära dunåkpåse och vårt utbud av dunkuddar för baby och barn

 

Tips! Missa inte våra Black Friday-erbjudanden, ett optimalt tillfälle att fynda julgåvor till extra bra priser. Eller spana in alla våra julklappstips här.