Inte bara visar sig den goda designen och traditionen på en dunjacka; framför allt kan den kännas.

Varför välja en dunjacka från Joutsen?

Historiens vingslag

Sedan 1936 har Joutsen specialiserat sig på tillverkning av dunprodukter, och vår långa historia vittnar om vårt engagemang för kvalitet och
hantverksskicklighet.

Inspirerad av naturen

Våra jackor, som har sitt ursprung i Finlands och Nordens andlösa landskap, harmonierar naturligt med skönheten och kraven i en miljö känd för sina tydliga årstidsskiften. Varje design speglar dessa landskaps renhet och rikedomn.

Testad till perfektion

Innan en Joutsen-jacka når dig genomgår den noggranna tester. Vi granskar dess hållbarhet, utvärderar dess lämplighet för extrema temperaturer och ser till att varje tum av den uppfyller våra högkvalitativa standarder.ng.

Hantverkad med precision

Konsten att skapa den perfekta dunjackan har inte gått oss förbi. Med stor uppmärksamhet på detaljer och design kommer du inte bara att se, men också känna skillnaden när du sveper en Joutsen-jacka över dina axlar.

Tidlös Skandinavisk design

Med principerna för skandinavisk design i åtanke, är våra jackor inte bara funktionella utan också tidlösa modeuttalanden. Med klara linjer, enkelhet och elegans, lovar de att vara garderobens grundstenar i många år framöver.

En blandning av tradition och modernitet

När du bär en Joutsen bär du inte bara en jacka. Du omfamnar en rik finsk jack-tillverkningstradition, perfekt sammanvävd med modern designestetik. Det är där gammal världens charm möter samtida elegans.

Hållbarhet och certifierad dunfyllning

Vi är djupt engagerade i etiskt inköp och ansvarsfull produktion. Dunfyllningen i våra jackor är inte bara varm och lyxig, utan också certifierad, vilket garanterar att den är hållbart och humanitärt källad. Du bär inte bara värme, utan också vårt löfte om hållbarhet.

 I varje söm, varje design och varje val vi gör, lyser vårt engagemang för kvalitet, arv och ansvar igenom. Med Joutsen investerar du inte bara i en jacka – du omfamnar ett arv av excellens, hantverksskicklighet och etiskt mode.

Upplev komfortens arv med vårt familjeägda företag

Lita på vårt familjeägda företag som grundades 1936
för dina komfortbehov. Njut av snabb leverans med DHL, som levererar dunprodukter från vår familj till din familj.

Matias Kotkasaari

CEO 4:e generationen

Dunspecialist sedan 1936

Vi är stolta tillverkare av världens renaste dunprodukter med över 85 års erfarenhet. I sortimentet hittar du dunjackor, duntäcken och dunkuddar, kända världen över för sin höga kvalitet.