En hållbar investering i ditt välmående

Unna dig lite lyx i vardagen

Allt fler upptäcker att lyxiga täcken och kuddar är en av de saker som förbättrar vår livskvalitet mest i vardagen. Och det är inte så konstigt – vi tillbringar en betydande del av våra liv i sängen för att sova och slappna av.

Om du vill uppleva den bästa, hållbara sömnen - unna dig själv och dina nära en dunprodukt från Joutsen. När du använder duntäcken och dunkuddar av hög kvalitet, sover du också bättre. 

Ett duntäcke är väldigt lätt och ger en behaglig, naturlig värme och skön, mjuk känsla mot huden. En dunkudde ger en stödjande, generös och lyxig känsla under huvudet.

Det här är vad vi kallar vardagslyx.

När du vill ha en högklassig hotellkänsla i ditt sovrum, är Joutsen ditt självklara val. Bland annat använder Radisson och Solo Sokos hotell våra dunprodukter för att ge sina gäster den bästa sovupplevelsen. 

Duntäcken och dunkuddar är en hållbar investering i ditt välmående. När du väljer en långlivad, tvättbar kudde eller täcke med rent, förädlat dun från Joutsen, kan du vara säker på att du gjort ett såväl ekonomiskt som ekologiskt hållbart val.