Joutsen täcke- och kuddekollektioner

KOLLEKTIONER

SYLI-SERIENS DUNTÄCKEN OCH DUNKUDDAR 

innehåller 90 % dun och 10 % småfjäder. Det här är den allra mest omtyckta dunfyllningen och kan ses som en heldunsfyllning. Syli- produkternas härligt mjuka, tunna tyg av finaste cambric/bomullsbatist ger en len känsla mot huden. Syli-produkterna symboliserar värme, hållbarhet och renhet - ett säkert val och samtidigt en långsiktig investering i god sömn och välmående.

JALO-SERIENS DUNTÄCKEN 

har en extra gnutta lyx med hela 100 % gåsdunfyllning och tyg av finaste bomullsbatist. Tillsammans med de klassiskt mjuka Jalo-kuddarna är den här serien finsmakarens val. 

Jalo-seriens täcken finns i tre olika värmegrad: sval, medelvarm och varm. Alla Jalo-produkter levereras förpackade i eleganta, hållbara tygkassar av bomull.

UNESSA-SERIEN

har en patenterad struktur som aktiverar luftcirkulationen. Unessa duntäcken har tillverkats med speciell hänsyn till personer som alstrar mycket värme. Alla ska kunna njuta av dun! Unessa-kuddarnas Box-konstruktion delar in dunfyllningen i flera sektioner, vilket fördelar mjukhet och stöd jämnt över hela kudden. Det är ett omtyckt val om du inte vet exakt vilken typ av kudde du söker till dig själv eller som present.

TRIPLUS-KUDDSERIE

består av dunkuddar med fyllningskombinationer som ger olika grader av mjukhet och stadighet. Dessa kuddar består av sammansättningar av dun och småfjäder i 3 sektioner och är ett bevis på att även en mjuk dunkudde kan ge ett utmärkt stöd.