Möt några medlemmar i Joutsen- familjen

Möt några medlemmar i Joutsen- familjen

Visste du att Joutsens historia tog sin start redan 1936? Det började med att grundaren Marius Pedersen fick en affärsidé då han såg sin fru, Saima, tvätta fjädrar i bastun. Dunverksamheten sysselsatte snabbt hela familjen och snart även fler och fler anställda. 

En ansvarsfull företagsverksamhet har alltid varit en del av varumärket Joutsen. Redan från start har yrkeskunnande, kvalitet och kundservice utgjort företagets bärande principer. Vi vill göra bra produkter som vi är stolta över, i ett företag med god anda. Våra produktionsprocesser och arbetsmetoder är anpassade för att tillverka dunprodukter av högsta kvalitet. Enligt oss består kvalitet av flera delar; bra råmaterial, personal med stor yrkesskicklighet, modern och effektiv teknologi och en hållbar företagsetik.

Idag drivs familjeföretaget Joutsen av fjärde generationen och principerna från 1936 utgör grunden för verksamheten än idag.

Här ser ni fyra av våra skickliga medarbetare i Joutsen- familjen, som varje dag skapar hållbara dunjackor för hand i fabriken i Märjamaa! Våra duntäcken och dunkuddar tillverkas i vår fabrik i Riihimäki.