En hållbar investering i ditt välmående

Unna dig själv och dina nära lite lyx i vardagen

Allt fler upptäcker att lyxiga sängkläder är en av de saker som förbättrar livskvaliteten mest i vårt vardagliga liv. Och det är inte så konstigt – vi tillbringar en betydande del av våra liv i sängen för att sova, slappna av och njuta.

Om du vill uppleva den bästa, hållbara sovkvaliteten - unna dig själv och dina nära Joutsens dunprodukter. När du använder täcken och kuddar av hög kvalitet, sover du också bättre. 

Upplevelsen av ett duntäcke är att det är väldigt lätt, du känner bara en behaglig, naturlig värme och en skön känsla mot huden. Och en dunkudde ger ett stödjande, generöst och lyxigt intryck under huvudet.

Det här är vad vi kallar för vardagslyx.

När du vill ha en högklassig hotellstandard i ditt sovrum, är Joutsen ditt självklara val för din totala sovkomfort. Bl a Radisson och Solo Sokos hotell har valt att använda våra dunprodukter för att ge sina gäster den bästa sovupplevelsen. 

Ett duntäcke lyxar till din vardag i flera år framöver och betalar sig tillbaka tack vare sin långa hållbarhet. En dunkudde kompletterar upplevelsen och är en ännu mer personlig investering.

Duntäcken och dunkuddar är en hållbar investering i ditt välmående. När du väljer en långlivad, tvättbar kudde eller täcke med rent, förädlat dun från Joutsen, kan du vara säker på att du gjort ett såväl ekonomiskt som ekologiskt hållbart val.